Trädgårdsarkitekt

Publicerat av admin den

Vad gör en trädgårdsarkitekt? Det kan man verkligen undra men i grund och botten handlar det om att designa trädgårdar. Simple as that. Det finns mängder med utbildningar men den bästa utbildningen är erfarenhet. Efter många år i branschen ser jag sk. ”trädgårdsarkitekter” där kompetensen verkligen kan ifrågasättas, detta trots en gedigen utbildning. Samtidigt ser jag människor helt utan utbildning inom trädgårdsarkitektur som levererar fantastiska upplägg och där man tror att personen är ett fullblodsproffs. Det är hen också men trots att utbildning saknas. Så mitt tips om du vill bli trädgårdsarkitekt är att göra båda. Se till att utbilda dig och se till att så snabbt som möjligt skaffa dig erfarenhet. Fokusera som sagt på att så snabbt som möjligt bli senior inom yrket. Att vara arkitekt handlar om att kunna förmedla idéer på ett trovärdigt sätt. Lycka till med dina planer inom trädgårdsbranschen!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *