Kompressorer från Atlas Copco

Publicerat av admin den

Något som du genast tänker på när du hör ordet kompressor, är naturligtvis den lilla maskin som står ute i garaget. Den där som du kopplar i det vanliga vägguttaget och sedan fyller luft i bildäcken eller cykeln med. Hur som helst är detta naturligtvis en kompressor, men inte när det gäller kompressorer som används i industrin. I det fallet handlar det många gånger om något som är så stort som och till vissa delar liknar ett litet hus,

I det fallet kommer det vara en av de stora tillverkarna av dessa kompressorer som har den bästa kvaliteten och tekniken. Detta är Atlas Copco, som har många års erfarenhet av tillverkning rörande industriella kompressorer och turbiner. Här har de utvecklat en tillverkningsteknik som är unik i världen och som håller ISO9001, ISO14001 och ISO 8573-1 klass. Här tillverkas det kompressorer med mycket hög kapacitet. Dessa kompressorer går att få i Oljefria luftkompressorer eller oljesmorda luftkompressorer.

Skillnaden mellan kompressorerna

När det gäller oljesmorda kompressorer så kommer detta givetvis att vara de som drivs med olja. Här har de försetts med roterande skruvkompressorer och levererar en energisnål och tillförlitlig lösning för alla som behöver lita på sitt system för tryckluft. De oljefria luftkompressorerna är av absolut högsta klass, vilken beskrivs med siffran 0. När du väljer en av dessa kompressorer i ditt system för att leverera tillförlitlig tryckluft på ditt företag, kommer du att få ett kvalitetssystem.

Alla de kompressorer som skapas och tillverkas på Atlas Copco samlar flera decenniers erfarenhet och kunskap om tryckluft och smarta fungerande lösningar för detta i ett enda stort paket. Du som verkligen vill kunna lita på ett system som alltid levererar en jämn ström av den tryckluft som behövs vid arbetet väljer en kompressor från Atlas Copco. Här får du dessutom ett bra serviceavtal så att du alltid vet att du har snabb hjälp när något händer.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *