Appen för tidrapportering

Publicerat av admin den

Varför tidrapportera i en App?

Idag ser vårt samhället annorlunda ut än för flera år sedan. I en värld där apparna som hela tiden kommer i nya utformningar där vi fullkomligt kan hantera ärenden av alla olika slag snabbt, smidigt och utan krångel med pappersexercis.
Alla som arbetar med bokföring och lönerapportering eller andra arbeten där man ska tidrapportera vet hur krångligt det kan vara att göra det på tradionellt vis. Om dokumentet försvinner och ingen kopia finns, blir det väldigt arbetsamt och onödigt tidskrävande att göra om ett moment som tidigare redan utförts.

Om tidrapporten behöver komma till rätt instans ganska omgående kan det ibland vara omöjligt att genomföras på tradionellt vis.
Därför är en App betydligt smidigare och mindre tidskrävande för alla inblandade parter. I en App som oftast är kompatibel med alla smartphones och Ipads gör att fler användare kan nyttja funktionen smidigt och utan krångel.

Ekonomiskt sett är det även ett mycket vinnande koncept. Att kostnader för olika steg i det traditionella med dokument som behöver skrivas ut på papper, att skicka med postbrev samt personal i de flera stegen som behövs för att upprätthålla tjänsterna kring funktionerna skulle kunna minska med en App för tidrapportering.

Fler kan vara mer flexibla då tidrapportering kan utföras valbar tid på dygnet och att leveransen med en tidrapport i en App skickas direkt och är erhållen till mottagaren omgående efter den skickats med den moderna teknikens snabba fart i en App.
Frånvaro är smidigare att rapportera i en App då den verksamhet frånvaron gäller för kan se direkt i Appen för den rapporterade frånvarotiden.

Det traditionella med att använda sig av telefon för att meddela en verksamhet frånvarorapportering kan vara krångligt om mottagaren ej svarar och en telefonsvarare behöver ta emot samtalet där det då innebär att en mottagare behöver meddela den tänkta verksamheten om frånvarorapportering avseende intalade meddelanden.

All tidrapportering kan lätt och smidigt skötas i en App där alla som behöver ha tillgång till
Appen kan direkt se en klar översikt över frånvaro och annan tidrapportering.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *